010-3412402Humpty dumpty is gevestigd in een sfeervolle en ruime appartement op de 1se etage in de groene en kindvriendelijke buurt in de Rotterdamse wijk Oosterflank. Op een gunstige locatie: Nabij de A20 en A12, het Metrostation Prinsenland en het Alexandrium.

Met een grote afgesloten tuin, een speeltuin in de gemeenschappelijke tuin en leuke speel gelegenheden in de buurt zal ik veel buiten zijn met de kinderen.

Buitenspelen is ook belangrijk voor kinderen. Humpty Dumpty beschikt over een ruime afgesloten gezamelijke speeltuin. Hier kunnen de kinderen spelen en ontdekken. Bij mooi weer kunnen de kinderen schommelen, op de wipkip van zelfs van de glijbaan!

In onze gezellige woonkamer is veel speelgoed aanwezig zoals een poppenhuis, een garage met auto's, en een trein maar ook is er veel educatief materiaal zoals puzzels en eenvoudige spelletjes, knutselspulletjes en heel veel boekjes. Voorlezen is belangrijk voor de ontwikkeling én leuk!

Het speelgoed staat ook binnen handbereik van de kinderen, zo kunnen ze zelf kiezen wat ze leuk vinden en willen doen.

Op de dagen dat er baby's zijn is er een doos aanwezig, als een kindje daar behoefte aan kan het rustig spelen. De kinderen slapen op de slaapkamer van mijn dochtertje, hier is voldoende ruimte om lekker rustig te slapen. Slapen er geen kindjes mag er ook op deze kamer gespeeld worden. De doorloop naar de keuken is afgesloten met een veiligheidshekje zodat de kinderen zich niet kunnen bezeren aan oven van andere keukenapparatuur van benodigdheden.

Er is genoeg te doen bij Humpty Dumpty!

Huisdieren:

We hebben als huisdieren 2 katten. Ook dit hoort bij de opvoeding vinden wij. Verder zijn onze katten aan kinderen gewend, maar wordt nooit zonder toezicht bij de kinderen toegelaten. Beestjes blijven beestjes en kinderen blijven kinderen.